Over ons.

Met onze gecombineerde Hubo en Decorette vestigingen bieden we een uniek totaalpakket in woninginrichting. Door onze combinatie van bouwmarkt en interieurwinkel kun je bij ons terecht voor al je vragen en behoeften over de inrichting van je woning. Je hoeft dus niet twee, drie, vier of vijf adressen af om alles te vinden wat je nodig hebt. Wij hebben alles onder één dak.

Je kunt voor gratis parkeren met auto en aanhangwagen. We hebben een ruime parkeergelegenheid.

GESCHIEDENIS
Arno van der Heijden (rechts op foto) en Erik Verhoeven (links op foto) zijn samen eigenaar van de Hubo en Decorette winkel in Beek en Donk. In 2013 opende Arno eveneens een vestiging in Sint-Michielsgestel en vlak daarna kwam daar de winkel in Mill bij.

Na een aantal formulewisselingen en verhuizingen vestigden de Hubo en Decorette winkels in Beek en Donk zich in november 2015 op de huidige plek, aan de Wilhelminaweg 5 in Beek en Donk. Met een vloeroppervlak van 5.000 m2 was de winkel inmiddels tien keer zo groot geworden als in de begindagen van hun ondernemerschap. In 2018 trad Erik toe als mede-eigenaar in Beek en Donk. Sindsdien runnen de twee de zaak.

De vestiging in Sint-Michielsgestel werd in de tussentijd verkocht en begin 2019 werd het succes verder uitgebouwd met de overstap naar de Hubo XL-formule en de Decorette-formule.

Onze opgeleide en ervaren stylisten staan zes dagen per week voor je klaar. Plan een afspraak.

Onze adviseurs maken graag een offerte voor je. Vrijblijvend natuurlijk. Zo weet je precies waar je aan toe bent.