HUBO TOTAAL ASSORTIMENT.

MAATWERK VOOR JOUW KLUS

Hubo is een erkende bouwmarkt en vertrouwde doe-het-zelfwinkel die al vele decennia bestaat. Niet alleen hebben we in onze winkels in Beek en Donk en in Mill een groot aanbod in de meest uiteenlopende bouw- en doe-het-zelf-materialen, door ons shop-in-shop-concept met Decorette kunnen we maatwerk bieden dat je vrijwel nergens vindt. Daardoor is ons assortiment vele malen groter dan een ‘gewone’ doe-het-zelf-zaak.

VÓÓRDAT JE GAAT BOUWEN OF VERBOUWEN

Door ons shop-in-shop-concept met doe-het-zelf-winkel Hubo kunnen we al tijdens de bouw of verbouwing met je meedenken. Zoals stilstaan bij kleine aanpassingen als een rolluikbevestiging. Bovendien kunnen we zo een nog beter advies geven waardoor het eindresultaat nog meer de perfectie benadert.
Niet elke Hubo is hetzelfde. In Beek en Donk en ook in Mill hebben we een onderscheidend assortiment met onder andere een eigen zonwering die elders niet te krijgen is.

Verfmengservice

Wij mengen de gewenste kleur voor ieder project: binnenkleuren, vernis, lak, gevelverf, pleister- en creatieve kleuren, houtbeits en houtolie. En dat in alle gangbare hoeveelheden. Verf mengen kan bij Hubo met verf van verschillende merken.
Terwijl je wacht, mengt de verfmengmachine de kleur van je keuze. Die kan dus meteen mee naar huis.

Grote maten Screens en Rolluiken

Wat zeker niet onvermeld mag blijven, is dat we gespecialiseerd zijn in (extreem) grote maten screens en terrasschermen. Zo leveren wij groot formaat screens voor kantoorpanden met grote ramen of huizen met grote raampartijen. Wandel eens binnen of bel ons voor de mogelijkheden.

Zagen op maat

Onze zaagservice maakt klussen leuk en praktisch. Op de millimeter nauwkeurig zagen we het plaatmateriaal voor jouw klus. Daardoor kun jij direct aan de slag, heb je geen last met vervoer en geen omkijken naar een zaagtafel. De reststukken kun je meenemen of worden door ons afgevoerd.
We leveren A-kwaliteit hout- en plaatmateriaal dat geschikt is voor al jouw projecten.

Kostenefficiënt

Omdat we alles in huis hebben, van het leggen van de vloer tot de montage van al je zonwering, werken we bij woninginrichtingsprojecten zeer kostenefficiënt. Zo heb je te maken met maar één aanspreekpunt, in plaats van een aantal. Dat werkt wel zo makkelijk. En snel. Daag ons uit, laat ons meekijken en meedenken met je project. We komen er altijd uit.