Assortiment.

Door de combinatie van de Hubo bouw en doe-het-zelf materialen en het Decorette woninginrichting assortiment kunnen wij een een totaliteit aan mogelijkheden bieden dat veel breder is dan dat van reguliere bouwmarkten en woonwinkels.

We nodigen je graag uit in onze winkel om je te laten inspireren en adviseren. Zit je in de oriëntatiefase of heb je al concrete plannen? Maak dan een afspraak met onze adviseur voor advies dat past bij jouw wensen.
Of kom langs in onze winkel om alvast ideeën op te doen en materialen en kleuren te bekijken.

Bouwmarkt

In de vestigingen van Hubo en Decorette in Beek en Donk en Mill vind je een zeer compleet assortiment bouwmaterialen voor jouw bouw, verbouwing en renovatieklus. Niet elke Hubo is hetzelfde. In zowel Beek en Donk als Mill hebben we een onderscheidend assortiment dat elders niet te krijgen is.

Kantoormeubelen

De Hubo en Decorette vestigingen voeren een compleet assortiment voor zowel de particulier als de zakelijke klant. Behalve voor de aankleding van je vloeren, muren en deuren van je kantoor, verkopen we ook kantoormeubelen. Je hoeft dus niet winkel in, winkel uit. Wij vervullen al je wensen voor elke gewenste inrichting, van begin tot eind.