Alles van decorette.

Bij onze Decorette winkels in Beek en Donk & Mill, vind je alles wat met stijlvolle en smaakvolle interieurinrichting te maken heeft. Of je nu gordijnen, behang, binnenzonwering, buitenzonwering, gordijnen, jaloezieën of andere raamdecoratie, deuren, een vloer of een maatwerkkast nodig hebt, onze franchise is ingericht op het vervullen van al je interieurbehoeften en -wensen.

ORIËNTATIE
In de oriëntatiefase heb je vaak best wat tijd nodig om jezelf op de hoogte te stellen van alle mogelijkheden. Daarna kun je pas echt goed bepalen wat je wil. Tijdens dat proces houden onze adviseurs graag contact met je om te zien of we je op bepaalde vlakken kunnen ondersteunen.

OFFERTE
Ben je tot een keuze gekomen, dan kunnen onze adviseurs een vrijblijvende offerte maken. Heb je al een offerte van een andere leverancier? Neem die gerust mee zodat we kunnen beoordelen of ook de kosten voor meerwerk op de juiste manier in de prijsopgave zijn verwerkt.

Uitgebreid assortiment

Onze Decorette adviseurs en stylisten in Beek en Donk en in Mill kunnen je ons uitgebreide assortiment laten zien. Ook helpen ze je bij het kiezen van de juiste materialen en kleuren. Zij zijn bovendien op de hoogte van de laatste trends in woninginrichting. Het zou dus best eens kunnen dat ze je verrassen met een mogelijkheid die je nog niet kende en die precies past in jouw droominrichting.

Werkwijze

Heb je besloten om je nieuwe woninginrichting bij ons te kopen, dan gaan we graag voor je aan de slag. Eerst maken we een meetafspraak voor onze inmeetservice. Zodra we de juiste maten hebben, werken we de opdracht uit. In onderling overleg doen we nog een laatste check en dan bestellen we de gewenste materialen. Je hoeft niet bang te zijn voor vervelende verrassingen: onze levertijden zijn kort, realistisch en betrouwbaar. Als we de materialen binnen hebben, maken we graag een afspraak om ze te installeren en te monteren.